BR Roset afholder - Online ridt august 2023 - vi støtter CoolUnite

På lager

80,00 DKK Ekskl. moms 100,00 DKK Inkl. moms

Ved deltagelse støtter du op om CoolUnite, som støtter udsatte og sygdomsramte børn. ALLE kan deltage i dette ridt, uanset om du ridder en tur på hesten eller kæphesten, går en tur med hunden eller bare traver en tur i naturen. Hvordan du ønsker at deltage er op til dig, det er deltagelsen og fællesskabet om at støtte op om en god sag der tæller. 

Ved deltagelse får du en stor flot rosette (dia 18 cm og 50 cm lang) med CoolUnite logo i badgen, BR Roset logo i bunden af halen og med hale tekst "Vi støtter udsatte og sygdomsramte børn". For hver deltager bliver der doneret kr 40 til CoolUnite. Der tilkommer fragt udover tilmeldingsgebyret (vil du spare fragten, kan rosetterne også afhentes hos BR Roset i Frederikshavn)

PRAKTISK:

Sidste tilmelding er torsdag d. 24 august 2023

Ridtet afholdes i perioden d. 1-31 august og du/I bestemmer selv hvilken dag der passer dig/jer bedst. (Der er ikke krav om deltagerdokumentation.)

Rosetterne sendes ud løbende, som tilmeldingerne kommer ind via webshoppen. Vi sender med GLS til pakkeshop. Forvent en leveringstid på ca. en uge fra tilmelding.

Hvis I er flere der bestiller sammen, så sparer i selvfølgelig penge på fragt, da vi så sender rosetterne samlet til jer.