• Dørskilt Messing - 127x45 mm - inkl. UV-printet tekst

  • Dørskilt Messing - 127x45 mm - inkl. UV-printet tekst

    Dørskilt messing

  • Dørskilt Messing - 127x45 mm - inkl. UV-printet tekst

Dørskilt Messing - 127x45 mm - inkl. UV-printet tekst

På lager

316,00 DKK Ekskl. moms 395,00 DKK Inkl. moms

Dørskilt i messing i dimensionerne 127x45 mm og 5 mm tykt.

Dørskilt i messing:
Stilfuldt og personligt skilt til døren i hjemmet, butikken, kontoret eller forretningen. Et flot designet messing skilt giver en præsentabel velkomst og det ser professionelt og stilfuldt ud og byder gæsterne velkommen.

Personligt skilt:
Dørskiltets størrelse gør at dette skilt kan gøres personligt med op til 3 linjer med din tekst. Du kan tilføje nøjagtig den tekst du ønsker, det kan være titel og navn eller to navne, det er op til dig hvad der skal stå på skiltet.

UV-printet tekst:
Teksten på dørskiltet vil blive UV-printet med sort tekst. UV-print er vejr- og UV-bestandigt. Vi centrere teksterne både vertikalt og horisontalt på dørskiltet uanset om du vælger en, to eller tre linjer UV-print. 

Dørskiltets detaljer:
Dørskiltet har to skruehuller og der medfølger to skruer, så monteringen bliver enkel og problemfri. Dimensionerne på 127x45 mm gør dette dørskilt ideelt til at være synligt og let læseligt på døren ind til kontoret, på hoveddøren eller under et maleri.

Vigtig info:
Skiltets overflade er lakeret, hvilket giver en flot blank og poleret overflade. Den lakerede overflade tilfører skiltet en virkelig flot finish og bærer præg af at dette er et kvalitets produkt.
Det er dog vigtigt at bemærke, at lakeringen på dette dørskilt ikke er vejrbestandigt. Det betyder at ved udendørs brug hvor det er udsat for vind og vejr, kan skiltets lakerede overflade over tid anløbe.
Disse dørskilte er lavet af støbt messing. På grund af fremstillingsprocessen, kan der forekomme mindre mærker i skiltets overflade og lakering. Disse mærker tilføjer ofte en autentisk charme til skiltet og gør hvert skilt unikt.

Opsummering:
Messing dørskilt med skruehuller giver en harmonisk kombination af funktionalitet og æstetik. Nemt at montere, har en fin størrelse til de fleste steder, og den lakerede overflade og messingens farve giver det et tidløst design og udseende . Du skal dog være opmærksom på dørskiltets anvendelsesbegrænsninger i ekstreme vejrforhold for at bevare holdbarheden.

 Levering 1-3 dage

Antal karakterer tilbage: 30

Antal karakterer tilbage: 30

Antal karakterer tilbage: 30

Antal karakterer tilbage: 100