BR ROSET – Handelsbetingelser

Priser:

Alle priser vises incl. moms på webshoppen.

Bestilling og tryk på rosetter:

Køber er ansvarlig for at købers tilsendte grafik ikke sker i overtrædelse af copyright og varemærker overfor 3.part. Lovligheden af specialfremstillet produkter hæfter køber for og BR Roset kan ikke stilles til ansvar for brugen af en beordret/produceret vare for købers regning.

Forsendelse og levering:

Badgemaskiner og tilbehør til disse, leveres indenfor 3 hverdage, såfremt betaling er modtaget. Ved udsolgte varer, leveres der hurtigst muligt varen igen er på lager. Dette vil typisk være i løbet af 1 uge. Kunden vil altid få besked herom.
Da rosetter er speciallavede varer er der min. 3 ugers leveringstid på disse. Ved ønske om hurtigere levering kontakt da BR Roset på tlf. 51 29 63 04, for at høre om dette er muligt. Angiv da den ønskede og aftalte leveringstid i bemærkningsfeltet.
Ordren sendes efter eget ønske valgt i webshoppen.

Betaling:

Varer bestilt hos BR Roset skal altid forudbetales. Hovedparten af vores varer er specialfremstillet efter dine ønsker og vil derfor ikke kunne anvendes til en anden kunde.
Betaling sker via Epay eller mobilepay på vores webshop.

Når vi deltager på messer og udstillinger, er der ligeledes mulighed for at betale med Visakort og andre udenlandske kort, samt mobilepay.

Fortrydelsesret:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Dette er typisk gældende for badgemaskiner og tilbehør. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Beskeden skal gives via mail til mail@brroset.dk eller tlf. 51296304. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os umiddelbart efter, at du tilkendegiver at du har fortrudt dit køb, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du skal afholde udgifterne ved retursendelse af varen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage, uåbnet.
Varen kan også afleveres direkte hos BR Roset, på dennes adresse.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes eventuel ødelæggelse/skade ved fragt. Varen sendes retur i original emballage, uåbnet og ikke samlet (badgemaskiner). Hvis varen er samlet og afprøvet, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Du har ikke fortrydelsesret på de varer, der specialfremstilles til dig – Det vil sige varer hvor du selv bestemmer farver og tryk. Din fortrydelsesret ophører i det øjeblik, ordren påbegyndes.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, med undtagelse af leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.
Når den retursendte vare er modtaget, overfører vi pengene til den bankkonto du har betalt fra. Pengene er dig i hænde senest 14 dage efter modtagelsen.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

BR Roset
Rugtvedvej 13
9900 Frederikshavn

Reklamationsret:

Når du handler hos os, har du som forbruger 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, alt efter den konkrete situation.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bestilling:

Ved bestilling modtager du en mail med ordrebekræftelse. På denne kan du se alle detaljer vedr. din bestilling. Vær ekstra omhyggelig med tekster på badge og haler. BR Roset påtager sig ikke ansvar for trykfejl som følge af ukorrekte data i din ordre.

Personlige oplysninger:

Hos os, opbevares dit navn, adresse, e-mail og graveringsoplysninger i et kundekartotek, som ingen andre end BR Roset har adgang til. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
I henhold til Bogføringsloven, opbevares dine oplysninger i mindst 5 år efter dit sidste køb.

Dine kundeoplysninger er fortrolige. De vil ikke blive videregivet eller videresolgt til tredjemand.
Den dataansvarlige hos BR Roset er ejer Betina Larsen.
Som registreret hos BR Roset, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til:mail@brroset.dk.

Persondatapolitik:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse, samt data for eventuelt gravering/tryk.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos BR Roset og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.
Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på www.brroset.dk er Betina Larsen.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.
Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.
Du kan skrive til os på:mail@brroset.dk