Æresport

Æresport

Hos BR Roset finder du æresport-skilte, hjerter og skjolde til bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og endda diamantbryllup. Vi producerer skjolde og hjerter både i birk (FSC certificeret) og akryl i sølv og guld. Hvis du køber et af vores skilte med UV-print, vælger du selv teksten, og så UV-printer vi skiltet efter dine ønsker. UV-print er en moderne teknologi, der sikrer høj kvalitet og holdbarhed, og som tager sig rigtig flot ud på en æresport. Du kan også vælge skjolde og hjerter uden tekst, hvor du selv kan male, skrive eller tegne en personlig hilsen, der passer til brudeparret.

7 vare(r)
Æresport hjerte
191,20 DKK Ekskl. moms 239,00 DKK Inkl. moms
Æresport hjerte i guld glimmer
215,20 DKK Ekskl. moms 269,00 DKK Inkl. moms
Æresport hjerte
100,00 DKK Ekskl. moms 125,00 DKK Inkl. moms
resportskjold3mmbirkefinr47x37cmmalselv-20
120,00 DKK Ekskl. moms 150,00 DKK Inkl. moms
Æresport skjold
199,20 DKK Ekskl. moms 249,00 DKK Inkl. moms
7 vare(r)

Æresport med personlig tekst til brudeparret

Det er så yndigt at følges ad, så bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup eller diamantbryllup skal selvfølgelig fejres med maner. Når det kommer til den festlige udsmykning af døren eller indgangspartiet, så hjælper vi dig med at komme godt i mål. Vi producerer blandt andet skilte, hjerter og skjolde til æresporten i sølvglimmer, guldglimmer og traditionel birkefiner med valgfrit UV-print, som kan være navne, initialer eller dato. Hvis du ønsker den klassiske æresport med skilt i træ, så tilbyder vi varianter både med og uden UV-print. Det vil sige, at du kan vælge, om vi skal printe din ønskede tekst, eller du selv vil i gang med at dekorere æresport-skiltet derhjemme.

 

Skilte, hjerter og skjolde til den helt store fejring

Ifølge traditionen vækker man brudeparret med sang, efter man i hemmelighed har sat æresporten op, men indgangspartiet er ikke fuldendt uden et smukt æresport-skilt, som dem vi sælger her på siden. Vi forhandler skilte, hjerter og skjolde, som er nemme at montere og kombinere med frisk gran, blomster og anden udsmykning, der er i sæson. Her finder du et bredt udvalg af tilbehør til æresporten i forskellige størrelser, prisklasser og design, så alle er sikre på at kunne finde et skilt, der passer godt til parret, som skal fejres. Hos BR Roset sælger vi gode løsninger til alle, som sætter pris på produkter af høj kvalitet.