Floorball

Floorball

Denne side viser et bredt udvalg af vores pokaler og medaljer, som relaterer sig direkte til floorball. Hvis du er på udkig efter flotte og prisvenlige floorball pokaler og floorball medaljer med hurtig levering, så er du landet det rigtige sted. På de fleste produkter har du mulighed for at personliggøre med tekst og/eller logo. Vi forhandler selvfølgelig også standard-varianter til dig, som skal bruge mange medaljer til en børne- eller ungdomsturnering. Her hos BR Roset får du altid gode priser, og vi fører altid et aktuelt udvalg af floorball medaljer og floorball pokaler til både børn og voksne.
6 vare(r)
Dennis
5,60 DKK Ekskl. moms 7,00 DKK Inkl. moms
Morten medalje
16,00 DKK Ekskl. moms 20,00 DKK Inkl. moms
Floorball pokal
242,00 DKK Ekskl. moms 302,50 DKK Inkl. moms
Karl
6,00 DKK Ekskl. moms 7,50 DKK Inkl. moms
6 vare(r)

Alt i floorball medaljer og floorball pokaler

Vi har floorballpræmier til alle turneringer, cups og events. Så uanset om du skal give en lille floorball pokal til månedens spiller, eller du skal bruge 500 floorball medaljer til børnenes floorballturnering, så er vi klar til at hjælpe dig. Både vores floorball medaljer og vores floorball pokaler kommer i et hav af forskellige størrelser, materialer og farver. Vi forsøger at imødekomme alle vores forskellige kunder med en bred variation af prisklasser til både store og små budgetter. Uanset om du handler som privat, klub eller forening, så kommer vores skarpe priser og fordelagtige mængderabatter dig til gode.

Floorball pokaler og floorball medaljer med eget logo

Foruden vores klassiske floorballpræmier kan vi også fremstille floorball medaljer og floorball pokaler med eget logo eller UV-print. Der er også mulighed for at få UV-print eller klistermærke på bagsiden, så I kan leve op til eventuelle aftaler med klub eller sponsor. Når det kommer til unikke og personliggjorte floorball medaljer og floorball pokaler, kan det meste lade sig gøre. Tøv derfor ikke med at kontakte os på tlf. +45 51 51 64 42 eller via hjemmesidens kontaktformular, hvis du har brug for vejledning. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig alle hverdage fra 08.00-17.00.