• Toilet skilt Messing - 100x27 mm - UV-printet tekst

    Messing skilt toilet

  • Toilet skilt Messing - 100x27 mm - UV-printet tekst

    Messing skilt toilet

Toilet skilt Messing - 100x27 mm - UV-printet tekst

På lager

159,20 DKK Ekskl. moms 199,00 DKK Inkl. moms

Dørskilt i messing med indvendig afrundet hjørner i dimensionerne 100x27 mm og 5 mm tykt.

Dørskilt i messing:
Stilfuldt og personligt skilt til døren i hjemmet, butikken, kontoret eller forretningen. Et flot designet messing skilt som ser professionelt og stilfuldt ud.

UV-printet tekst:
Teksten på dørskiltet vil blive UV-printet med sort tekst. UV-print er vejr- og UV-bestandigt. 

Dørskiltets detaljer:
Dørskiltet har to skruehuller og der medfølger to skruer, så monteringen bliver enkel og problemfri. Dimensionerne på 100x27 mm gør dette dørskilt ideelt til at være synligt og let læseligt på døren ind til toilettet.

Vigtig info:
Skiltets overflade er lakeret, hvilket giver en flot blank og poleret overflade. Den lakerede overflade tilfører skiltet en virkelig flot finish og bærer præg af at dette er et kvalitets produkt.
Det er dog vigtigt at bemærke, at lakeringen på dette dørskilt ikke er vejrbestandigt. Det betyder at ved udendørs brug hvor det er udsat for vind og vejr, kan skiltets lakerede overflade over tid anløbe.
Disse dørskilte er lavet af støbt messing. På grund af fremstillingsprocessen, kan der forekomme mindre mærker i skiltets overflade og lakering. Disse mærker tilføjer ofte en autentisk charme til skiltet og gør hvert skilt unikt.

Opsummering:
Messing dørskilt med skruehuller giver en harmonisk kombination af funktionalitet og æstetik. Nemt at montere, har en fin størrelse til de fleste steder, og den lakerede overflade og messingens farve giver det et tidløst design og udseende . Du skal dog være opmærksom på dørskiltets anvendelsesbegrænsninger i ekstreme vejrforhold for at bevare holdbarheden.

 Levering 1-3 dage