BR ROSET - En verden af Rosetter

 

Vi har i mere end 10 år, avlet og udstillet langhåret marsvin i DMK og DMF. Derved er interessen for rosetter opstået. I dag er marsvinene skiftet ud med 2 hunde, og vi er aktiv udstiller i DKK samt i Cavalier klubben rundt omkring i landet.

Idéen med BR Roset, er at lave flotte rosetter til forskellige konkurrencer. Vi var blevet trætte af kedelige rosetter i trivielle farver og mente derfor at tiden var inde til, at Danmark fik en ny rosette producent. Vi er hele tiden på jagt efter nye spændende produkter og flotte bånd. Derfor vil der løbende være nye produkter på vores hjemmeside.

Shoppen er opbygget nemt og overskueligt, med priser der er til at forstå. Prisen på de enkelte varer er den endelige pris. Der beregnes ikke ekstra tillæg, for opsætning af logo til badge. Det gør det nemt for dig at beregne prisen for rosetter til netop jeres udstilling/show/konkurrence. 

I starten af 2020 stod vores nye flotte webshop klar. Shoppen er endnu mere brugervenlig end den gamle og bugner af nye rosette modeller og nye produkter. Herunder pokaler og medaljer.

Hos BR Roset ligger vi stor vægt på kundekontakt, så finder du ikke hvad du søger på shoppen, eller finder det vanskeligt at bestille, så er du altid velkommen til at kontakte os :) Vi hjælper hvor vi kan! 

Hos BR Roset har vi stor fornøjelse af at være en del af et webshop netværk. Sammen hjælper vi hinanden til at blive endnu bedre. Se vores dygtige samarbejdspartnere her.

 Information

 +45 51 29 63 04

+45 51 51 64 42

ADRESSE:
CVR-nummer: 34541507
Ellehammervej 15
9900 Frederikshavn Danmark
mail@brroset.dk

ÅBNINGSTIDER BUTIK:

Hverdage kl 08.00 - 16.00 

TELEFONTIDER
Man-Fre : 8:00 – 17:00
Lørdag : Lukket 
Søndag : Lukket